Top tre tåseparatorer

Nogle gange kan almindelige sokker slet ikke løse problemet.Når dine tæer skal trække vejret, skal du bruge noget andet for at få arbejdet gjort.Hvorfor har vi brug for tåseparatorstrømper?

 

Hvis du er en af ​​de mennesker med stive tæer efter en travl dag, eller ofte lider af knyster, hammertæer eller plantar fasciitis i dit liv, så bærer du den bedste tåseparator og sokker og sko Det bedste til at ændre dit liv.

 

De fleste tåseparatorer, der effektivt kan hjælpe med at lindre smertefulde tilstande såsom plantar fasciitis, er ikke beregnet til at lave sko, men er ideelt båret derhjemme.Men hvis du rent faktisk vil have dem på til arbejde eller ærinder, er de lige så gode, som de er.Derfor har vi en liste, alle nedenstående skillevægge er behagelige og tynde, og kan uden problemer sættes i dine yndlingssko.

 

 

1. Bunion Toe Straightener Bandage

QQ截图20200425142946

 

Hvorfor du skal anskaffe dig en:

Reducer ubehag og smerte forårsaget af knyster.

Beskyt og juster forsigtigt tæerne for at hjælpe med at bøje tæerne.

Korrigerende bunionitis beslag er behagelige for de fleste mennesker med justerbare stropper, hvilket resulterer i en perfekt skridsikker pasform.

 

2. Forfods gelpuder

QQ截图20200425143150

Hvorfor har du brug for dem:

Reducer fodsmerter, Meta-knogle og andre fodsmerter.

Forfodspuden kan også bruges som en bunionitis-korrektor (tåpude og tåudglatning), der hjælper med forsigtigt at justere tæerne i en naturlig, lige stilling.

Giv effektiv massage hele dagen for at forbedre blodet

 

3. Separatorstrømper med fem tæer

QQ截图20200425143427

Hvorfor skal du bruge dem:

Fuldfør tåseparatoren.

Absorberer fodsved.

Velegnet til påføring af neglelak.

Sokker til at lindre smerter.

Tæerne er justeret.


Indlægstid: Jun-02-2021